Etsitkö toteuttajaa ja asiantuntemusta projektillesi?

OTA YHTEYTTÄ

Langh Tech Oy

”Rikkipesurien toimitusketjussa on tärkeää kyetä palvelemaan loppuasiakkaita joustavasti ja mutkattomasti. Olemme saaneet yhdessä Mesekonin kanssa rakennettua toimitusketjun, jossa asiakkaat kokevat tehokasta, asiantuntevaa ja nopeaa projektinhoitoa. Paikallinen yhteistyö on ollut tärkeä osa-alue kehittäessämme tuotteitamme prosessin kannalta sekä valmistusteknisesti paremmiksi. Tällöin avoin kanssakäynti mahdollistuu helpoiten”, sanoo Laura Langh-Lagerlöf (Kaupallinen Johtaja, Langh Tech Oy)

Vema Lift Oy

”Tuotteemme on valmistusteknisesti vaikea, joten Mesekonin osaava ja asiantunteva henkilöstö on onnistumisen kannalta ratkaisevassa roolissa. Pitkä yhteistyö organisaatioiden eri tasoilla on mahdollistanut joustavan ja nopean tuotteidemme kehittämisen yhteistyössä. Tällainen on keskeistä, kun arjessa kaikki ei aina suju suunnitellusti, jolloin nopea reagointi auttaa päämäärien saavuttamisessa. Uusien lujien terästen käyttämisessä valmistajan moderni hitsaustekninen osaaminen edesauttaa materiaalien suomien mahdollisuuksien ulosmittaamista”, toteaa Jyrki Roine (Johtaja, Vema Lift Oy).

 

Framo AS

”Meille Framolla on tärkeää ylläpitää tuotteiden ja dokumentaation laatu huipputasolla ja vaadimme sitä myös alihankkijoiltamme. Mesekon on ollut tehokas ja avulias valmistamaan ja dokumentoimaan projektit Norsok-vaatimusten mukaisesti. Heidän työskentelytapansa on ongelmanratkaisulähtöistä ja joustavaa offshore tuotteidemme koko valmistusprosessin ajan. Olemme luottaneet Mesekoniin ja kehittäneet yhteistyötä jo vuosikymmenen ajan.” – toteaa Sondre B. Johannessen (Operational buyer, Framo)

Asiakkaitamme