Mesekon Oy on määrätietoisesti kasvava turkulainen sopimusvalmistaja, jonka tuotannosta suurin osa menee vientiin. Olemme panostaneet hitsauksen ja koneistuksen kehittämiseen. Päätuotteinamme ovat vaativat keskiraskaat hitsatut teräsrakenteet joita toimitamme kansainvälisillä markkinoilla toimiville mm. offshore- ja laivanrakennusalan sekä nostolaitteiden valmistajille. Sertifioitu laatujärjestelmämme on SFS-EN ISO 9001:2015, hitsauksessa SFS-EN ISO 3834-2:2005 ja rakenteellisten hitsattujen teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien SFS-EN 1090-1:2009 + A1:2011 sekä työterveys- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmämme OHSAS 18001:2007. Palveluksessamme on noin 60 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 8 M€. Konepajamme sijaitsevat Turussa ja Mynämäellä.

Haemme palvelukseemme

TIG-hitsaustaitoista putkiseppää

Etsimme palvelukseemme TIG-hitsaustaitoista putkiseppää pääasiassa RST- ja HST-töiden pariin. Työ sisältää putkistojen ja teräsrakenteiden esivalmistusta.

Levyseppähitsaajaa tai levyseppää

Etsimme palvelukseemme hitsaustaitoista levyseppää pääasiassa RST- ja HST-töiden pariin. Työ sisältää teräsrakenteiden valmistusta, jossa mankelointitaito katsotaan eduksi.

Hakijoilta toivomme:

– soveltuvaa ammatillista koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä
– piirustustenlukutaitoa
– hitsausprosessien ymmärrystä
– motivoitunutta asennetta
– valmiutta kaksivuorotyöhön
Tarjoamme työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Voit olla vastavalmistunut tai jo vanhempi konkari. Työnkuvasi muodostuu kokemuksesi mukaan.
Työ alkaa sopimuksen mukaan ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedustelut ja sähköpostitse tehtävät hakemukset:

tuotantopäällikkö Juha Sundell
juha.sundell(at)mesekon.fi
puhelin 020 7929 783