Etsitkö toteuttajaa ja asiantuntemusta projektillesi?

OTA YHTEYTTÄ

Mesekon Oy

Mesekon on yksityisomistuksessa ja perustettu 1994. Mesekonin toiminnan ja tuotteiden laadun takuuna ovat joustava henkilöstö ja korkea ammattitaito.

Laatujärjestelmämme on sertifioitu standardin SFS-EN ISO 9001:2015, SFS-EN ISO 3834-2:2021 ja ISO 45001:2018 mukaisesti. Lisäksi kaikki hitsaajamme ovat pätevöitettyjä. Valmistamme keskiraskaat ja raskaat runko-osat, koneistamme sekä suoritamme kokoonpanot omassa tuotannossa. Muita koneosia ja teräsrakenteita sekä pintakäsittely hankitaan yhteistyöverkostolta.

Mesekonin ja asiakkaan välisen yhteistyön perustana on molemminpuolinen luottamus ja yhteiset tavoitteet. Toimintatapana on aktiivisesti kehittää tuotteiden rakennetta ja valmistettavuutta. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme vastaamaan asiakkaidemme vaatimuksia. Mesekonilla on halu ja osaamista olla alan vahva toimija – kokonaistoimittaja.

Palvelemme moottorien ja turbiinien, offshore- ja laivanrakennusalan, massa- ja paperikoneiden, nosto- ja siirtolaitteiden sekä kaivos-, louhinta- ja rakennuskoneiden kone- ja laitevalmistajia.

LATAA LAATUSERTIFIKAATTIMME TÄSTÄ